Avinstaller Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Safe Kids er beskyttet mot at barnet avinstallerer programmet. Hvis du avinstallerer Kaspersky Safe Kids, må du angi et passord for en administratorkonto. Ikke gi dette passordet til barna dine. Påse at dette passordet er sterkt, slik at barna dine ikke klarer å gjette det. Hvis barna dine gjetter dette passordet, kan de avinstallere Kaspersky Safe Kids fra datamaskinen uten at du vet det.

Dette programmet varsler deg om avinstallasjonsforsøket av Kaspersky Safe Kids når barnet ditt klikker på Avinstaller på hans eller hennes konto. Du vil ikke motta et varsel hvis programmet er flyttet til Søppelbøtta eller hvis barnet ditt avinstallerer programmet når de er logget på som administrator.

Avinstaller Kaspersky Safe Kids